Dagboek 2006

donderdag 06 december 2007

Start
Omhoog
Januari 2006
Februari 2006
Maart 2006
April 2006
November 2006

 

Mijn eerste levensjaar zit er alweer op. Ik ben geen baby meer, mensen zeggen nu dreumes tegen mij en er is heel veel gebeurd in dat eerste jaar. Zo ben ik na een paar maanden eindelijk  over mijn buikkrampjes heen gegroeid en is mijn mamma weer gaan werken na drie maanden fulltime bij mij te zijn geweest. De wereld wordt langzaam steeds groter. Zo kon ik in het begin alleen maar een beetje liggen, nu kan ik al bijna los lopen en kan ik vliegensvlug van a naar b kruipen. Als mijn pappa en mamma even niet op letten dan kruip ik snel naar de trap en ga ik de treden beklimmen. Dat is wel een van de leukste dingen. Maar ook kan ik al genieten van mijn speeltjes, lekker frutselen. 

Eten doe ik ook met veel plezier. Soms mag ik al mee-eten met wat mamma en pappa eten en eigenlijk vind ik alles lekker. Brood is wel favoriet want dat mag ik al zelf eten. Ook ben ik dol op Roosvicee want ik ben al een grote meid en melk is meer voor baby's.

Mijn pappa en mamma zijn heel erg blij dat ik ook lekker door slaap 's nachts. Hoeft mamma niet meer haar bed uit zoals in de eerste drie maanden. Ik hou ook wel een beetje van uitslapen, meestal laat ik mijn ouders in het weekend tot 9 uur met rust en soms gun ik ze nog een uurtje en soms zelfs wel twee uurtjes extra. Ze moeten ook wel eens uitrusten.

Van een kleine 46 cm ben ik gegroeid tot 73 cm en van 2500 gram bij mijn geboorte ben ik uitgegroeid tot 8300 gram eind januari.

Ik ben graag lekker bezig, stil zitten of liggen is niet aan mij besteed. Dit soms tot ergernis van mijn ouders die soms ook graag willen dat ik lekker rustig op schoot kom zitten. Ook weet ik inmiddels heel duidelijk wat ik niet wil en wat ik wel wil,ik kan dat ook heel goed laten horen.

Ik hoop dat het komende jaar weer net zo leuk wordt als mijn eerste jaar. Ik heb een hoop mensen leren kennen, lieve opa's en oma's, tantes en andere mensen en in het bijzonder natuurlijk mijn oppas-familie, tante Yvonne, ome Jan en hun dochters Anneke en Esmeralda. Zij bieden mij een geweldig thuis als mijn pappa en mamma moeten werken. Ik had het niet beter kunnen treffen.

Ik hoop dat mijn mamma mij dit jaar weer (wat vaker) kan helpen om mijn website te vernieuwen zodat ik iedereen weer kan vertellen wat ik allemaal meemaak. Dus veel plezier bij het bekijken van mijn website en hopelijk tot snel!

 

Start | Dagboek 2005 | Dagboek 2006

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 03/14/06