Dagboek Juli 2005

vrijdag 03 maart 2006

Start
Dagboek Mei 2005
Dagboek Juni 2005
Dagboek Juli 2005

 

 1 juli 2005

Vandaag is het weer vrijdag en zijn mijn mamma en pappa weer twee dagen bij mij. Dat is reuze gezellig want vaak gaan dan iets leuks doen. Vrijdag avond zijn ze altijd wel wat moe dus gaan we allemaal vroeg slapen. Van maandag tot en met vrijdag zorgen tante Yvonne en ome Jan voor mij en dat is heel erg leuk. Zij hebben dan net zo veel plezier met mij als ik met hun. Tante Yvonne gaat bijna elke dag met mij wandelen. Vaak gaan we dan een boodschapje halen voor mijn mamma en pappa want daar hebben zij niet zo veel tijd voor. Ook gaan we regelmatig op bezoek bij Esmeralda, de grote dochter van tante Yvonne en ome Jan. Anneke woont nog thuis en zij is ook heel lief voor mij.

3 juli 2005

Vandaag zijn we naar Blijdorp geweest met Erik, Monique en hun drie kinderen. Het was heel erg leuk en heerlijk weer. In tegenstelling tot de vorige keer heb ik een helboel gezien en heb ik veel minder geslapen. In mijn foto album staan de foto's van dit leuke uitstapje.

10 juli 2005

Mijn pappa en mamma houden dit weekend een lui weekend. Vooral pappa heeft geen zin om veel te gaan doen, dus rommelen ze wat in huis en zijn ze veel met mij bezig. We hebben zaterdag en zondag lekker uitgeslapen, ook ik hou her wel van. Ik kan gemakkelijk tot half tien of half elf doorslapen, daar zijn mijn pappa en mamma erg blij mee.

 

Start | Dagboek Mei 2005 | Dagboek Juni 2005 | Dagboek Juli 2005

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 12/04/05