Dagboek Juni 2005

vrijdag 03 maart 2006

Start
Dagboek Mei 2005
Dagboek Juni 2005
Dagboek Juli 2005

 

 1 juni 2005

De eerste werkdag van mijn mamma, ze zei dat het best allemaal wel mee viel alleen was. Ze was wel weer blij dat ze naar mij toe mocht. Daarom zaten Yvonne en ik al blij te wachten toen ze thuis kwam.

2 juni 2005

De tweede werkdag van mijn mamma, nu was ze best wel een beetje moe. Ik vermaak me goed bij mijn oppasgezin. Ik heb hier een mooie kamer gekregen met een bed waar ik mijn middagdutje kan doen. Ik heb er ook een grote zus bij die Anneke heet. 's Middags gaan we wandelen en halen we een boodschapje voor mamma en pappa.

5 juni 2005

Vandaag zijn Edgar en Letty met hun twee kinderen op visite geweest, ik heb een hele mooie badpuzzel gekregen als cadeau.Edgar heeft met mijn pappa op de middelbare school gezeten en daarna nog lang contact gehouden alleen hadden ze elkaar al zo'n vier jaar niet meer gezien of gesproken. Daarom was het dus extra leuk dat ze bij ons op bezoek kwamen.

11 juni 2005

Mijn mamma heeft de komende week een hele drukke week want dinsdag haar scriptie op school gaan verdedigen en vrijdag moet ze haar laatste tentamen gaan maken. Daarom wilde ze dit weekend gebruiken om hard te leren en haar presentatie voor te bereiden. Opa Wim en oma Petra zijn op vakantie met de honden Josha en Amy in Renesse en zouden het leuk vinden om ons te zien nu ze zo dicht bij waren. Ik ben dan ook samen met mijn pappa naar Renesse gegaan om opa en oma op te zoeken. We hebben een hele leuke dag gehad, lekker langs het strand gewandeld en ik ben voor het eerst uit eten geweest. Dat was best leuk. Toen we thuis kwamen was het al laat en heb ik nog even met mijn mamma geknuffeld.

14 juni 2005

Vandaag is mijn mamma voor de tweede keer afgestudeerd, nu voor Bedrijfseconomie, en ze heeft het goed gedaan. Vrijdag moet ze nog haar laatste tentamens maken en dan zit het erop. Heeft ze weer wat meer tijd voor mij want dan hoeft ze niet meer naar school.

17 juni 2005

Mijn mamma was vroeg thuis na haar laatste tentamens en ze was best blij want ze denk dat ze deze goed gemaakt heeft. Nu hoeft ze niet meer te leren en kan ze extra veel met mij spelen. Ik kan al heel goed verhaaltjes vertellen en kan heel goed met mijn pappa en mamma praten. Ze praten ook veel met mij en dat vindt ik heel leuk.

25 juni 2005

Vandaag zijn mijn oma Will en mijn tante Nanet op bezoek geweest. Zij zijn samen met mijn mamma wezen winkelen in Hellevoetsluis want tante Nanet willde wat nieuwe kleding kopen en zij is helemaal geslaagd. Mijn oma had ik al twee maanden niet meer gezien omdat zij met opa Arend op vakantie zijn geweest naar Spanje. We hebben lekker in de tuin gezeten en oma heeft mij een hapje gegeven. Tante Nanet heeft met mij gespeeld en geknuffeld want dat doe ik zo graag. Ook heb ik hele leuke speeltjes gekregen, een hele mooie auto met een rammeltje en van tante Nanet een schaap die heel hard snurkt.

30 juni 2005

Het is me bijna gelukt. Ik kan me al bijna helemaal zelf omdraaien. Ook ben ik inmiddels allemaal nieuwe hapjes aan het ontdekken. Voooral de fruithapjes smaken lekker. De groente hapjes vind ik wat minder lekker. Ik vind het leuk om mijn pappa te pesten door het eten eerst weer uit mijn mond te laten lopen. Zo heb ik al heel wat rompertjes een nieuwe kleur gegeven.

 

 

Start | Dagboek Mei 2005 | Dagboek Juni 2005 | Dagboek Juli 2005

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 12/04/05