Februari 2006

Start
Omhoog
Januari 2006
Februari 2006
Maart 2006
April 2006
November 2006

 

Thuis is het een beetje een rommeltje soms al doet mijn mamma haar best om het allemaal opgeruimd te houden. Mijn ouders hadden hun zinnen al enige tijd gezet op een nieuwe badkamer en de verbouwing is inmiddels in volle gang. Ik heb al in ons nieuwe bad gestaan, alleen er kan nog geen water in. Maar over enkele weken kan ik samen met mij pappa of mamma lekker gaan bubbelen.

Zoals je ook op mijn speciale verjaardagspagina kunt lezen heb ik een geweldige eerste verjaardag gehad, veel bezoek en heel veel cadeautjes. ik ben nu een echte dreumes en geen baby meer en ik weet steeds meer at ik wil en niet wil, zo wil ik bijvoorbeeld zelf eten en zelf mijn vork gebruiken, ik hoef niet meer gevoerd te worden. Het gaat soms wel eens mis, dan schiet de lepel of vork ernaast en ligt alles op de grond. Soms wil ik naast het eten zo veel andere dingen doen dat ik geen geduld kan opbrengen om stil te zitten en krijg ik geen hap door mijn keel.

Ik hoop dat mijn pappa de badkamer snel afmaakt zodat we weer wat meer tijd met zijn drietjes kunnen doorbrengen. Zo gaan we de laatste week van maart in ieder geval een weekje op vakantie, waar ik naar toe ga weet ik nog niet maar dat het leuk wordt staat vast met mijn pappa en mamma.

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Maart 2006 | April 2006 | November 2006

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 02/18/10