Januari 2006

Start
Omhoog
Januari 2006
Februari 2006
Maart 2006
April 2006
November 2006

 

Januari was een vreemde maand met een nogal vervelende start want op de eerste dag van het jaar moesten we mijn vriendinnetje, de poes Spykie, laten inslapen omdat ze heel erg ziek was geworden. Ondanks dat ze mij niet altijd even lief vond was ik wel helemaal dol op haar. Ik vond het reuze leuk om haar te aaien en aan haar staart te trekken. Nu hebben we geen dieren meer in huis en dat is best wel een beetje stil, maar gelukkig hebben mijn oppas oom en tante een lieve hond Odie die altijd met mij wil spelen.

Oudejaarsavond hebben we bij opa Wim en oma Petra gevierd, ik mocht niet op blijven en heb zo lekker geslapen dat ik al het vuurwerk heb gemist, ook het vuurwerk dat opa voor mijn slaapkamerraam heeft afgestoken.

Het fijne van januari is dat mijn mamma nu maar 4 dagen werkt en iedere woensdag bij mij is zodat we samen leuke dingen kunnen doen.

Ik heb nu ook al 5 tandjes, twee snijtanden boven en onder en mijn rechter bovenhoektand en doorgekomen. Ik heb mijn ouders al laten voelen dat ze best scherp zijn.

Loslopen dat vind ik nog steeds een beetje eng en daarom draai ik liever om de meubels heen zodat ik me nog net even vast kan houden. Soms en ik zo wild en onstuimig dat ik mijn evenwicht desondanks niet kan bewaren. Dan mik vaak heel hard brullen om mij dan uitgebreid door pappa en mamma te laten troosten.

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Maart 2006 | April 2006 | November 2006

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 02/18/10