Maart 2006

Start
Omhoog
Januari 2006
Februari 2006
Maart 2006
April 2006
November 2006

 

Het is alweer maart en hopelijk krijgen we snel lenteweer want de winter heeft nu lang genoeg geduurd. We hebben zin in zon, zee en strand, met mijn emmertje en schepje lekker spelen op het strand. Dit wordt vast een leuke maand, mijn mamma is deze maand jarig en we gaan de laatste week lekker met vakantie. Vooral mijn pappa kan dat inmiddels wel goed gebruiken.

Deze week heb ik ook al de primeur gehad van ons nieuwe bad. In het fotoalbum vindt je de foto's die mijn mamma heeft gemaakt. Het is echt helemaal geweldig. Ik kan er lekker in spelen, ik heb ook een paar eendjes gekregen, deze hoefde niet opgehokt te worden en daarom kunnen ze fijn dobberen met mij in bad. Af en toe wil ik ook even kijken wat er onder het schuim zit maar mijn pappa verhinderd dit meestal.

12 maart:

Joepie, de vakantie is geboekt en het is nog maar twee weken voordat het zover is. Op 25 maart gaan we weg voor een weekje. Mijn mamma heeft uitgelegd waar we naar toe gaan, we gaan namelijk naar de Harz in Duitsland. Hier gaan we naar een bungalowpark met een heel groot water- en welnesscomplex. Dus ik kan iedere dag lekker gaan zwemmen en mijn pappa en mamma kunnen volop relaxen om weer een beetje bij te komen van de drukke weken die achter ons liggen. Ook zullen we rond gaan kijken in de omgeving, er zouden heel veel leuke dingen te zien zijn. Uiteraard komt er weer een heel verslag van op mijn site.

22 maart:

Vandaag ben ik voor het eerst naar de kapper geweest. Samen met mijn mamma en tante Yvonne, want ook zij moesten weer eens hun haar laten knippen. Eerst mocht ik kijken wat de kapsters met mamma en tante Yvonne deden en toen was ik aan de beurt en weet je, het was helemaal niet erg en zelfs best een beetje leuk want iedereen keek naar mij. De kapster heeft wat puntjes van mijn haar geknipt en nu mag ik het lang laten groeien want dan kan mamma leuke vlechtjes en staartjes maken in mijn haar. En omdat het mamma's vrije dag was zijn we ook nog naar Hellevoetsluis geweest en hebben we nog wat gewinkeld. ik vind dat reuze leuk want ik word altijd erg verwend, ik heb vandaag namelijk nog hele mooie echte loopschoenen gekregen want die ene vinger heb ik straks ook niet meer nodig. Ik kan het binnenkort helemaal alleen.............

25 maart:

Vandaag zijn we afgereisd naar Wernigerode, een stadje in de Harz (Duitsland) Hier houden we de komende week vakantie en daar zijn mijn pappa en mamma best aan toe. Mijn pappa heeft het heel druk met werken en hij heeft tussendoor ook de badkamer nog verbouwd thuis. Mijn mamma heeft het druk met haar werk, met mij en tussendoor studeert ze ook nog. Al met al is het dus een goed idee om lekker met zijn drietjes even een weekje weg te zijn. Voor het volledige verslag kun je in mijn fotoalbum kijken onder 'van 1 tot 2' hier vind je ook het uitgebreide vakantiedagboek.

 

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Maart 2006 | April 2006 | November 2006

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 02/18/10