Dagboek Mei 2005

vrijdag 03 maart 2006

Start
Dagboek Mei 2005
Dagboek Juni 2005
Dagboek Juli 2005

 

 1 mei 2005

Dag van de arbeid, maar niet voor mijn ouders vandaag. Zij moeten nog bijkomen want gisteren hebben we koninginnedag gevierd bij mijn opa en oma in Silvolde. We zijn met zijn allen naar Doetichem geweest. Over een paar jaar mag ik ook meedoen op de vrijmarkt, maar ik moet hier eerst nog goed voor leren rekenen.

2 mei 2005

De eerste dag van de nieuwe week, mijn pappa is weer werken maar mijn mamma is nog lekker bij mij. Zij blijft nog een paar weekjes thuis. Vandaag hoef ik niet naar Spijkenisse want mamma hoeft niet naar school.

3 mei 2005

Vanmiddag met mamma naar Middelharnis geweest. Mamma kon haar bedelarmband ophalen bij de juwelier daar. Voor mijn geboorte en haar verjaardag heeft ze mooie bedeltjes gekregen die ze daar hebben gehangen aan de armband die ze van mijn opa heeft gekregen die ik niet ken. Samen lekker door het centrum geslenterd.

6 mei 2005

Eerst pappa naar de garage gebracht want zijn auto moet worden gekeurd. Daarna met mamma boodschappen gehaald. Waren we weer vroeg thuis want we hadden afgesproken om wat leuks te gaan doen met Chantal. Voor Blijdorp was het te slecht weer, dat houd ik nog tegoed. Mamma en Chantal hebben mij meegenomen naar de grootste toko in Rotterdam, onder de Euromast. Daarna hebben we gewinkeld op de Lijnbaan. Mamma en tante Chantal hadden ontdekt dat je heel wat hangertjes met kleding aan mijn wagen kon hangen om naar de pashokjes te rijden en ook de bak onder de kinderwagen was toch wel heel erg fijn. 's Avonds heeft tante Chantal nog bij ons gegeten en toen is ze weer naar huis gegaan. Was een reuze gezellige dag.

7 mei 2005

Vandaag met pappa opgestaan, kon mamma nog even doorslapen. Pappa heeft mij meegenomen naar de autohobbyclub bij Nerefco en mij laten zien hoe ik banden kan verwisselen. Mijn mamma heeft vandaag aan mijn website gewerkt.

8 mei 2005

Vandaag is het moederdag. De eerste voor mijn mamma en nu ik nog niet op school zit heb ik ook nog niets kunnen maken, gelukkig heeft mijn vader mij wat extra zakgeld gegeven en heeft tante Chantal geholpen met het uitzoeken. Mijn mamma heeft namelijk van mij voor moederdag twee gouden voetjes gekregen voor aan haar bedelarmband. Op deze manier gaat ze de eerste moederdag nooit meer vergeten. In de middag zijn we naar Blijdorp geweest. Ik heb het idee dat we dit nog wel vaker gaan doen dus ik heb nog niet alles zo goed bekeken. Ik was een beetje moe dus ik heb een stuk geslapen. Al met al een geslaagde dag. Hopelijk wil mamma mij volgende maand helpen met vaderdag..!

14 mei 2005

Zaterdag is ook mijn pappa thuis, net als zondag en nu ook maandag want het is Pinksteren. Op zaterdag doen pappa en mamma het altijd wat rustiger aan. We zijn naar een kunstgalerie geweest in Spijkenisse omdat mijn pappa en mamma een schilderij voor mij wilde uitzoeken. Ze zijn er nog niet helemaal uit. Ik heb een heel mooi schilderij gezien met een kleurrijke giraf maar deze was wat groot. De medewerkster heeft mijn pappa en mamma verteld dat ze eventueel zelf contact op kunnen nemen met de kunstenaar en een schilderij laten maken. Mijn pappa wilde graag kijken wat mijn Chinese astrologische teken is waaronder ik ben geboren en dat laten schilderen. Kijken wat mijn mamma ermee gaat doen.

15 mei 2005

Weer vroeg uit de veren want ik mag met pappa en mamma naar opa Wim en oma Petra in Silvolde. Ook tante Nanet en ome Henk met Robyn en Rymke komen. Het was heel mooi weer want we hebben heel lang buiten gezeten. Helaas mag ik alleen nog maar een flesje want het was oma's patatdag. Foto's van deze leuke dag staan in mijn foto album. Ben trouwens benieuwd wanneer mijn opa en oma uit Apeldoorn weer terug komen want zij zijn al heel lang met vakantie.

17 mei 2005

Vanmiddag mijn tweede prikje gekregen op het consultatiebureau, dat is helemaal niet leuk. Ik moest zoals altijd eerst gewogen en gemeten worden, mijn mamma was helemaal trots. Ik woog namelijk 4.915 gram, ik ben 57 cm lang inmiddels. Dit is bijna dubbel van mijn geboortegewicht en ook ben ik al 10 cm gegroeid. Daarna mochten we bij de dokter komen die mij helemaal heeft bekeken. Ik moest haar vinger met mijn ogen en hoofd volgen en ook heeft ze een lampje in mijn ogen geschenen. Ze was heel tevreden over mij zei ze tegen mijn moeder. Tante Yvonne is ook mee geweest, zij gaat vanaf 1 juni op mij passen wanneer mijn mamma weer gaat werken. Mijn mamma krijgt het dan nog een paar weekjes heel druk want donderdag 16 juni moet ze haar scriptie verdedigen en 17 juni moet ze haar laatste tentamen maken. Hopelijk mogen we dan op 15 juli met haar mee naar school om haar diploma op te halen.

29 mei 2005

Het laatste vrije weekend van mijn mama en daarom heeft mijn pappa ook vrij genomen. Vandaag zijn we daarom naar Staverden geweest en hebben we mijn tante Yuma, Ans en Maas bezocht. Gelukkig waren ze thuis en was het weer heel erg mooi zodat we lekker in de tuin konden zitten. Hier heb ik een hele bijzondere Leonberger gezien, een kortharige. Ook heb ik voor het eerst schaapjes van zo dicht bij gezien en een lammetje. Dit lammetje kon veel sneller zijn flesje leegdrinken dan ik dat ooit ga kunnen. Na dit leuke bezoek zijn we doorgereden naar Apeldoorn en zijn we op visite geweest bij Dayenne, Ronald en hun vier kinderen. Van hun dochter Finette krijg ik vaak leuke kleertjes.

30 mei 2005

Vandaag moest ik weer vroeg mijn bedje uit want pappa en mamma wilden naar opa Wim en oma Petra in de Achterhoek. Ik ben heel erg lief geweest en heb alle honden weer gezien. Door de Kolonisten van Catan werd het weer heel erg laat en lag ik laat in mijn bedje.

31 mei 2005

Pappa is vandaag jarig en voor mijn mamma is het haar laatste verlofdag. Een rare dag dus want mijn mamma is best een beetje uit haar doen. Voor mijn oppas hebben we nog wat spulletjes gekocht en hebben we alles verhuist wat ik nodig heb daar.

 

 

Start | Dagboek Mei 2005 | Dagboek Juni 2005 | Dagboek Juli 2005

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 12/04/05