November 2006

maandag 31 december 2007

Start
Omhoog
Januari 2006
Februari 2006
Maart 2006
April 2006
November 2006

 

Zo het is alweer november. Inmiddels wonen we alweer twee maanden in ons nieuwe huis. Ik ben al weer helemaal gewend en vind het helemaal geweldig hier. Lekker knoeien in de tuin met van alles en nog wat. Pappa helpen met klussen... Inmiddels is er al heel wat gebeurd in dit huisje. Tijdens onze verhuis en klusvakantie heeft mijn mamma haar onderarm gebroken, inmiddels alweer helemaal genezen. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel positieve dingen gebeurd, zo is al het hout van de windkering vervangen, is het allemaal boerengroen geschilderd met roomwit. Is ook al het steen roomwit geworden waardoor het een echte blikvanger is geworden. Heeft pappa een extra schuur gebouwd en hebben we een heel groot mooi nieuw raam gekregen.

Naast mijn nieuwe huis is er nog wat veranderd, zo ga ik sinds 1 september naar Jacobeintje, de kinderopvang in Rockanje, gelegen midden in de duinen tussen de dorpen Rockanje en Oostvoorne. Hier kan ik heerlijk spelen binnen en buiten met leuke vriendjes en vriendinnetjes. Lekker knutselen, koken, spelen, puzzelen iedere dag. Maar in de weekenden vind ik het heerlijk om bij mamma en pappa te zijn.

Af en toe kan ik ook heel erg klieren, vooral als ik mijn zin niet krijg wil ik nog wel eens een keel op zetten maar verder ben ik heel lief. Hopelijk heeft mijn mamma weer wat meer tijd om mijn site te updaten zodat ik iedereen weer wat meer op de hoogte kan houden van mijn leventje.

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Maart 2006 | April 2006 | November 2006

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 12/31/07